2010. december 22., szerda

Mária Magdolna üzenet 2010 karácsony

A megoldás kedvesem nem más mint a bölcsesség. Az vagy ami. A Teremtő úgy szeret téged, ahogy vagy. Hiszen Ő teremtett.

Próbáld megérteni embertársaidat, te tudsz nekik segíteni. Ne hagyd, hogy lehúzzon a kétség. A szíved mindig tudni fogja a helyes utat. Add meg magad a szíved akaratának. A szeretetben minden lehetséges – mindennek te vagy a kulcsa.

Tulajdonképpen a fény hiányában létezik a sötétség. Szereteted bevilágítja azt a sötétséget és így a megértés és a szeretet által megnyílik a szív.

Nem szabad megijedned a feladattól.

Te tudod a valóságot! Oszd meg mással is!

Amikor önmagad vagy szeretetteljes vagy! Ez nekünk nagy szolgálatunkra van. Mert önmagad vagy és a tőled telhető legtöbbet adod ezáltal a világnak, nekünk. Szeretünk, sose feledd el!

Szeressetek! Ne féljetek szeretni! Ez megújítja az emberi szívet, és hasznára válik a Földnek/ Teremtőnek.
A lámpást, ha meggyújtják fényt ad ki magából, mint ahogy Te is, ha engeded ragyogni szíved. Minden hidegség/ridegség megszűnik a szív szeretete által.
A környezetünkben levő dolgok visszatükrözik a saját valóságodat. Merj szeretni! Nyisd meg a szíved a szeretetre! Hisz Te szeretet vagy!

Határtalan örömömben kitártam karom és magamhoz vonzottam mindazt a jót, amiről mindig is álmodtam.

Alkalom adtán törj meg egy kis kenyeret és adj belőle annak, akit szeretsz. Tudod te jól, hogy mit akarok ezzel mondani!

Ha megosztod a belsőd mással, fény keletkezik benne is, és ezáltal megnyitottál benne valamit. A szabad áramlásnak nem szabad gátat szabni.

Ne szégyelld, ne rejtegesd azt, amid van – nincs mit eltitkolnod. Te úgy vagy csodálatos, ahogy vagy!
A szavak nem múlják felül az érezést. Mélyen belül mindegyikőtök tudja, hogy mit kell tennie.

Örömben legyetek együtt! A szív örömével ünnepeljétek ezt az ünnepet! Áldásomat adom rátok.

2010 december 16. és 20.
Mária Magdolna

2010. december 21., kedd

Belső teljesség

A bennünk levő űrt sosem a mellettünk levő férfi fogja betölteni. Ünnepelni való az a felismerés, amikor egy nő rájön arra, hogy saját magában, a saját testében megvan mindaz, amire szüksége van. Amikor rájön a testet betöltő lénye az, ami gyönyörű. Amikor ízig-vérig nőnek érzi magát és éli ezt a nőiséget minden pillanatban. Amikor rájön arra, hogy ő kicsoda. Ettől kezdve már önmagát fogja adni és azt a férfit magához vonzani, aki hozzá hasonló és megosztja vele azt ami ő maga, és nem a benne levő hiányosságokat próbálja pótolni a másik által, még ha tudattalanul is.

2010. december 20., hétfő

Szerelem-egység

Az örvénylő  test, a test tánca, az energiák játéka, a szétfeszülő és szertefoszló határok, önmagam megosztása, kiterjedése, a testek fénybeborulása, a lélek egysége, a mágnesesség és az elektromosság összjátéka, test és lélek őszinte kitárulkozása, megmutatása és elfogadása, szeretése, belső tüzének szenvedélye, az örök élet tánca és az istenek egysége mind magunkban van és megfelelő őszinteséggel, elkötelezettséggel és mélyről fakadó őszinte vággyal természetesen és spontán megélhető a végtelen minden pillanatában. 

2010. december 17., péntek

Karácsony Mária Magdolnával

A szeretet ünnepére készülődve ez évben utoljára kapcsolódunk Jézus hitveséhez, Mária Magdolnához és kérjük, segítsen minket útmutatásaival, szeretetével utunkon. A cél az együtt rezgés, önkifejezés, alkotás, az örömben és szeretetben levés. Tesszük ezt tánccal, örömzenével, meseszövéssel, légzéssel, kézműveskedéssel és beszélgetéssel.

Időpont: 2010. 12. 19. vasárnap 10:00 óra
Hely: Kaposvár, Szent Jakab bencés apátság romjai

2010. december 13., hétfő

A nőiség kulcsa az önbizalom

 Biztosan sokan szenvedünk önbizalomhiánytól, na de mégis hogy lehet erősíteni azt amiből oly kevés van? Az egyéni személyes boldogság, belső harmónia már egy fontos pont, hiszen azt sugározzuk ki, ami belül van. A lényeg: megtalálni a belső teljességet. Sokszor viszont már ehhez is önbizalom kell. Ahhoz, hogy boldogok legyünk, azzal kell minél több időt eltölteni, amit szeretünk. Hogy a saját nőiességünket is pozitívan éljük meg, ahhoz azt kell tenni, ami előhívja belőlünk a nőt, pl. gyerekekkel foglalkozni, táncolni, főzni, vagy bármilyen alkotótevékenység, hobbi, amit szeretünk. A mozgás néha teljesen új dimenziókat nyit meg előttünk. A tánc kifejezetten fejleszti a nőiséget és léteznek kimondottan nőies táncok, pl. a hastánc vagy a salsa. Hiszen ezeket örömmel végezzük és általa teljesebbnek érezzük magunkat. A lényeg, hogy akármit is teszünk sikerélményünk legyen benne, ami határozottan fejleszti az önbizalmunkat is. Sokszor kis dolgokkal kell kezdeni és mindig magunkhoz mérten tenni mindent, azaz nem máshoz hasonlítani magukat, hanem az egyéni értékeinket kell megtalálni és élni azokat. Az önbizalmunkat az is növelheti, hogy jól érezzük magunkat a testünkben és ehhez pedig a külsőségek is hozzátartoznak. Egy kis smink, az a ruha amit szeretünk, amiben jól érezzük magunkat, egy magas sarkú cipő (lehet telitalpas is), egy szoknya, illetve a különböző kiegészítők (övek, sálak, nyaklánc, fülbevaló, hajcsat) és a megfelelő frizura vagy körömlakk viselete is teljesen más életérzést ad. Egyszerűen feldob és egy más ember néz vissza a tükörből. Nyugodtan lehet kísérletezni hogy az egyéni stílusunkat megtaláljuk, kihozzuk magunkból azt, ami egyébként is már bennünk van – merjük (meg)élni a belső szépségünket ami a külsőnkre is kihat. Ha pedig tetszünk magunknak és rendben vagyunk magunkkal a külvilágból is pozitív visszajelzések érkeznek hozzánk. Saját tapasztalat! Mindent élvezettel tegyünk, ahogy nekünk jó, hiszen önmagunkért tesszük. Ha mi elégedettek vagyunk saját magunkkal, akkor a többiek is azok lesznek velünk. Ha pedig továbbra sem felel meg a környezet, akkor azon még mindig lehet változtatni és olyan emberek társaságát keresni, akiket szeretünk és akikkel jól érezzük magunkat – a munkahelyen is! Ugyanis a belső vágyunk és szándékunk új kapukat nyit meg, főleg ebben a felgyorsult időben!

2010. december 11., szombat

Kristályok a nőiség tükrében III.

Krizokolla

A krizokolla az anya és a gyerek védő köve lehet a terhesség ideje alatt. Megemeli az életerőnket, több vállalkozói kedvhez vezet, támogatja a harmóniát. Nyugtató hatásán keresztül feloldja a stresszt és nyugtatja az idegeket. Megóv bennünket a gyűlölettől és a haragtól, nyugalomba, toleranciába és szeretetbe alakítja át azt.

Krizopráz

Védettség, bizalom, konfliktuskezelés, türelem. Féltékenység, szerelmi bánat, kapcsolati problémák, rémálmok, terhek, szexuális problémák esetén javallott. Segíti a szervezet méregtelenítését, a salaktalanítást. Hatékony allergiákra, bőrbetegségekre, gombás fertőzésekre.

Kunzit

Odaadás, alázat, hűség önmagunkhoz. Javítja az emlékezetet és a megérzést. Segíti elfogadni, elviselni mások közelségét és a kritikát, erősíti bennünk a türelmet és a szolgálatkészséget. Csillapítja az idegfájdalmakat, a fogfájást, oldja a szív környéki feszültségeket.

Fehér labradorit / szivárvány holdkő

Tapintatosság, érzékenység, ötletgazdagság, éberség, megfigyelőképesség. Fokozza az intuíciót, a médiumi képességeket, és a művészi adottságokat. Javítja a közérzetet, a női hormonális ciklust, enyhíti a menstruációs panaszokat.

Larimar

Elősegíti a gyermekek fejlődését.

Lápisz lazuli

Támogatja a barátságra, szerelemre és partnerkapcsolatra való igényt. Segít a blokkokat, a félelmeket és az előítéleteket leépíteni. Elnyújtja a menstruációs ciklust.

Malachit

Intenzitás, kíváncsiság, szépség, az érzések kifejezése. Szerencsét és harmóniát hoz a partnerkapcsolatba. Vigaszt és reményt ad a szerencsétlen szerelemben. Felszínre hozza a tudattalan érzelmeket, hatásos a tartózkodó, bizonytalan emberek számára és segít valamennyi pszichoszomatikus megbetegedésnél. Feloldja a negatív élményeket, amelyek a múltból származnak. Erősíti a nőies mágnességet, azaz a hölgyeket titokzatosabbá és elbűvölőbbé teszi. A malachit érzelmi közvetlenséget, őszinteséget ad, javítja a kitartást. Megóv a negatív sugárzásoktól. Feloldja a gátlásokat, segít úrrá lenni a szexuális nehézségeken. Méregtelenít, savtalanít, enyhíti a görcsöket, a rosszullétet, a hányást, a reumát és köszvényt. Erősíti a női nemi szerveket, gyógyír a menstruációs panaszokra, megkönnyíti a szülést. Jó a szülés utáni tejképzésre. Támogatja a gyerekek fejlődését.

Nefrit

Kiegyensúlyozottság, harmónia. Véd a külső nyomással és agresszivitással szemben, belső egyensúlyt teremt.

Nemesopál

Életöröm, képzelet, érzékiség, derű. Csábossá, szellemessé és találékonnyá tesz. Enyhíti a gyászt, a depressziót. Salaktalanít, segít a fiatalság és egészség megőrzésében.

Pinkopál

Feloldja a gátlásokat, a szégyent és a szégyenlősséget, javítja a megérzéseket, növeli bennünk a jóindulatot.

Felhasznált irodalom: Michael Gienger-Joachim Goebel: Kristályvíz

2010. december 10., péntek

A megoldás: a szeretet

Néha nagyon jól működnek az elhárító mechanizmusok egy párkapcsolatban és sokszor csak egyféle szerepet játszunk. Nem igazán merünk szembe nézni önmagunkkal, meg akarunk felelni, azt akarjuk, hogy minket szeressenek, de mi vajon elégedettek vagyunk-e önmagunkkal? A másik mindig egy tükör és valójában semmi más dolgunk nincs, minthogy önmagunkat adjuk, hogy a másik el tudja dönteni, hogy jól érzi-e magát velünk. Ha kétségek, problémák merülnek fel, akkor a legjobb ezeket őszintén megbeszélni, szembenézni magunkkal, felismerni a nekünk tartott tükröt és bevallani legalább saját magunknak, hogy mi az, ami olyan nagy fájdalmat okoz bennünk. Ha mi fontosak vagyunk egymásnak és valóban szeretjük egymást, akkor a problémák is meg fognak oldódni. A kérdés, hogy mit jelent az, hogy „én szeretlek”, illetve, hogy „ő szeret”. Mik a vágyaink, az elvárásaink és mi az igazi szeretet között a különbség? Hol sérültünk, mire várunk gyógyírt és megoldást a másiktól, holott nekünk kell megoldanunk a saját dolgainkat. A másik csak segíthet benne, de sosem fogja tudni pótolni azt a hiányt, ami bennünk van, amíg mi magunk be nem töltjük azt.

2010. december 6., hétfő

Újjászületés

Az utóbbi két foglalkozásomon az elengedés és az újjászületés volt a központi téma. Az újjászületéssel, újra megszületéssel a régi talán fájdalmas mintákat írtuk újjá, lehetőséget adva egy szeretetteljesebb születést megélve. Ami igazán fontos az amennyiben lehetséges a meghitt környezet, pl. gyertyafény, virág, zene és az, hogy várjuk a hozzánk érkező lelket és tudatjuk vele, hogy szeretjük őt, örülünk neki. Röviden: meg kell adni a módját a születésnek, mert ha az nem éppen olyan idilli, akkor azt sokszor teherként cipeljük magunkkal még nagyon sokáig és oka lehet pl. önbizalomhiánynak, kisebbségi érzésnek vagy bármilyen más hiányérzetnek, megfelelési vágynak, és annak az érzésnek, hogy nem vagyunk elég jók. Egy újjászületés első ízben felhozhatja a régi fájdalmakat is, hogy végre szembesüljünk vele és meglássuk, mit cipelünk magunkkal már évek óta, amit már ideje lenne letenni, de az is lehet, hogy az itt és most állapotában éljük meg ismét saját születésünket, ami egyszerűen csak egy szeretetteljes, boldog pillanat. Bármikor újjászülethetünk szimbolikusan. A kivitelezés csak kreativitás kérdése, viszont mindenképp legyen az oldalunkon egy segítő, aki az anya szerepét átvállalva a "világra hoz" bennünket.