2012. augusztus 8., szerda

Örömtánc - egy nap a női szépség, és öröm jegyében


 (Hawaii hula és szakrális körtánc workshop Pécsett)

"Az öröm minden félelem ellenszere. Akkor bukkan fel a félelem, ha nem élvezed az életet. Ha élvezed az életet, a félelem eltűnik. Légy pozitív, és örülj többet, nevess többet, táncolj többet, énekelj többet. Légy egyre vidámabb és vidámabb, lelkesedj apró dolgokért, még a legapróbbakért is! " - Osho



Az egy napos "műhelymunkán" mélyebb kapcsolatba kerülünk a nőiségünkkel, magunkkal  és egymással. A különböző népek  táncait járva nemcsak különböző kultúrák életéből kapunk ízelítőt, hanem szakrális mivolta és körtánc jellege miatt erőteljesen hat Lényünk minden szintjén  és erősíti az egységet  az ősökkel és a különböző kultúrák népeivel. A közös tánc előhívja Lelkünk mélyéről a valódi örömöt és összetartozást. Az örömre való nyitottság képessége nagyban összefügg az önmagunk szeretetével és elfogadásával.

"A kör, mint forma erőteljes ősi szimbólum. A tánc, mely ősidők óta a mindennapok és rituálék fontos része mindig is az energia női oldalának kifejeződése volt. Egy olyan nonverbális nyelv, mely lehetőséget ad  az önkifejezésre, a Lelkünkkel és a Teremtővel való kapcsolódásra és a valódi öröm átélésére."

A hawaii hula tánc szintén szakrális, nőiséget, termékenységet erősítő, gyógyító tánc, mely mélyíti a természettel és önmagunkkal való kapcsolatot és  hatékony eszköze az örömteli önkifejezésnek. A program részeként nőiségünket, szépségünket egy  szertartással szenteltjük meg.

A program vezetője: Vidovics Ildikó Hanna - rekreációs terapeuta, szakrális körtánc oktató  

 Időpont: 2012. október 27. szombat   10.00-16.00 
Helyszín: Pécs
Részvételi díj: 5500 Ft/fő

Jelentkezni október 20-ig, 2000 Ft előleg befizetésével tudsz:


Vadas Rita
30/7383035

Szeretettel várunk!

További információt a jelentkezés után küldünk.